به گزارش خبرنگار مهر انتشارات دنیای اقتصاد کتاب «کارل مارکس یک زندگی قرن نوزدهمی» را که به قلم جاناتان اشپربر تالیف و توسط احمد تدین و شهین احمدی ترجمه شده است را روانه بازار کتاب کرد.
این کتاب تصویری جامع از زندگی خصوصی و اجتماعی مارکس و اندیشه فلسفی، فعالیتهای سیاسی و آرزوهای برآورده شده و نشده و ناتمام وی ترسیم کرده است.
بخش پایانی این کتاب شامل تصاویری است که به گفته مولف نمایش هنری سنجیدهای است که آغاز و فرجام زندگی مردی که رویایش نشاندن تندیس آزادی و عدالت بر دروازه جهان بود اما امروز در گورستانهای گیت لندن زیر تندیس آرامی آرمیده و نگاهش به درو دستهایی است.
محمود صدری در مقدمه این کتاب عنوان داشته که کتاب فوق اثری است که به نقادی بیپرده از مارکس پرداخته و سعی کرده نشان دهد وی با همه بزرگیاش آغشته به انواع تضادها و تعارضهاست. با این همه این کتاب از منظر اینکه تمامی اجزای زندگی خصوصی و عمومی، سیر فکری و فعالیتهای سیاسی و مطبوعاتی مارکس را دقیقا بررسی و شرح داده و نیز اینکه خطاهای مارکس در این کتاب فاجعه علمی و معطوف به شرارتهای استالینی توصیف نمیشود.
این مقدمه در بخشی از خود عنوان کرده است: حسن بزرگ کتاب حاضر شاید این باشد که نشان میدهد کارل مارکس که در حوزه تفکر فلسفی و اقتصادی، یشر را به گامی بزرگ به پیش رانده و در حوزه عمومی منشا تحولاتی مهم شده، در عرصه خصوصی انسانی معمولی بوده که مانند دیگران عاشق میشده، پدر و مادرش دعوا داشتهاند و دوستی و دشمنیهایی نیز داشته است، در مرگ فرزندانش زار میزده و بیتابی میکرده و حتی با وجود اینکه از نمادهای خردگرایی مدرن و مخالف هر نوع اندیشه فئودالی بوده، بارها به دوئل توسل جسته که از نمادهای اشرافیت و نجابت است.
این کتاب را انتشارات دنیای اقتصاد در ۶۳۲ صفحه و با قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر کرده است.
نظر شما